sâmbătă, 27 decembrie 2008

Teardrop on fire!!!


"Ceea ce va spun,nu este o poveste ci o parabola-incepu simpatica broscuta vorbitoare-si cum sensul acestei parabole este tocmai raportul unui autor cu forma pe care el o creeaza,mi se pare perfect inutil sa mai fac un preambul a ceea ce povestesc.
Vali [adica,un om care mananca,se spala,bea si face cam tot ce poate face un om sa supravietuiasca decent]a luat foarte normal avionul care pleaca de la Bucuresti spre Austria intr-o dupa amiaza de iarna-toamna a acestui an.
Se ducea pentru niste treburi de-ale lui,care n-au nici o importanta pentru intamplarea al carui protagonist este el.Nu o sa spun nici daca era inal sau scund,daca era brunet sau blond,daca era din Buc sau din Giurgiu,daca era un mic burghez sau un burghez mare,nu numai pentru ca toate astea nu au nici o importanta,ci pentru ca ar crea confuzie si atata tot.
Avionul decola normal,facu o curba larga si lua directia AUSTRIA...
Inlauntru aeromobilului incepu sa se traga din tigari si sa se bea bere,ceai:ba chiar in ceea ce il priveste pe V,sampanie.Nu era insa un pasager de prima clasa.
Observa privelistea....de sus Romania i se pare ignorata si subapreciata...
Numa ca nici nu apuca sa mai gandeasca ceva,ca in mijlocul acelei vagaune se prabusi avionul...Cand V deschise ochii,isi dadu seama ca supravietuise,lucrul asta se petrecu ca-n centrul unui tablou suprarealist...
Statea asezat pe scaunul sau,cu spatarul inaltat si cu centura de siguranta stransa pe burta,in pozitie verticala....
Insa acum s-a terminat cu gluma:ceea ce aveam de spus ca preludiu s-a terminat!
Am avut nevoie sa injgheab un raport intre protagonist si restul oamenilor...Raport atat de cunoscut incat miroase a banalitate...
MORALA:
Happy and story...el traieste,toti mor!!!:)))
Nu!El ramane vertical in orice situatie...caci este facut sa fie un lider...
Privind la poza postata si la ceea ce scrie in josul ei-observam urma de narcisism in care se scalda!
FELICITARI!!!!Am tinut neaparat sa specific ce inseamna sa vrei sa fi cineva!Desi fara esenta esti tot nimic...oricum V.cunoaste si esenta. ;)

Niciun comentariu: