joi, 7 ianuarie 2010

zboara pe deasupra!

Ai facut un mare pas in dezvolatarea ta,cand intelegi ca oamenii te pot ajuta sa faci o treaba mai buna decat o faci tu de unul singur [la urma,urmei nu poti fluiera o simfonie,este nevoie de o orchestra].
Viitorul iti este legat de anumiti oameni.Fara ei ,destinul iti va fi incomplet.Daca esti suficient de smerit sa accepti acest lucru,posibilitatile iti sunt nelimitate.Exista oameni care si-au asezat deoparte visele pentru a fi parte la viziunea altuia.Aceasta decizie a avut un impact major,nu numai in propria lor viata ci si in ale multor altora,pe care le-a schimat pana la moartea lor.
Uneori trebuie sa sacrifici un vis mai mic,pentru implinirea unuia mare.Este nevoie de curaj si smerenie pentru a face acest lucru.Insa priveste rezultatele.Ai idee ce au spus oamenii despre deciuzia luata in tinerete,de a lua parte la viziunea altora? "N-am regretat niciodata!"
Cand vei invata sa te misti pe deasupra [deci poti],sa privesti,sa protejezi,sa hranesti,vei putea in timp sa astepti sa se intample lucruri bune.
Daca e sa se nasca maretia,asteapta-te sa dureze ceva vreme.
Nu incerca doar sa faci lucrurile sa se intample...misca-te pe deasupra!
Starea haotica in care traiesti poate fi vindecata...nu toate starile se "maturizeaza" cu aceeasi viteza....Stai pe acele oua pana cand va face sa scoata pui.La sfarsitul "clocitului" te vei bucura ca ai facut asa!
PS:M. multam ca in visul de aseara mi-ai aratat cum e sa zbori pe deasupra!
PS2:Raspandim lumina,IMPREUNA...asta incercam sa facem!

Niciun comentariu: