marți, 23 noiembrie 2010

inceputurile ma omoara

Ce nu ma incanta si nu m-a incantat niciodata este ideea de a lua-o de la capat.
Inceputurile ma omoara.
Nu pentru ca nu am facut-o de nenumarate ori, ba dimpotiva, ci pentru ca simt ca este pierdere de timp sa iti tot arunci toate sperantele in ceva ce o sa se termine candva. Si revin la ideea de baza- o inima detasat este tot ceea ce avem nevoie.
Continua reinventare si reintegrare este obositoare intr-un anumit punct din viata cand vrei stabilitate si incerci sa-i dai nastere, insa parca mai tot din jur striga cu furie NU...si cand te vezi singur printre atatea voci, ori iti spui ca nu era momentul oportun sau persoana potrivita, ori, daca esti mai istet, realizezi ca simpla idee de stabilitate in ceva trecator a fost puerila.
Si ce sa regreti apoi? Nu mai ai ce!
Ramai cu un gust amar ca ceea ce s-a vrut a fi creat, s-a transformat in cenusa dintr-un simplu motiv- nepotrivita alegere!
Dar...rabdare, cum zicea si prietenul nostru Nuta, si lumea s-a creat in mai multe zile, noi de ce nu ne-am forma in mai multi ani, trecand prin mai multe experiente...!?!

3 comentarii:

Sabrryna spunea...

Foarte adevarat!
Pe cat trece timpul, nu mai avem rabdare in a cunoaste oamenii si in a o lua de la capat.

Anonim spunea...

Almost 2 weeks nuta post at the top. I suppose Gabi agrees, sabryna.

Anonim spunea...

Despre inceputuri...

Exista pe lumea aceasta doua categorii de oameni. Oamenii incepatori si oamenii inceputurilor.
Oamenii incepatori sunt cei care au nevoie de un inceput sa atinga un scop. Sunt oameni ce stiu sa isi dramuiasca sentimentele si sa priveasca cu incredere spre viitor. Cateodata lasa lucrurile neterminate doar fiindca simt nevoia sa inceapa “altfel” deoarece se simt nemultumiti.
Oamenii inceputurilor sunt cei care traiesc cu entuziasm orice inceput, dar nu gandesc mai departe de el.
Adora mirosul de alb, nou, proaspat si curat. Cand incep ceva, simt ca in ei palpita forte necunoscute, adanci si indepartate, consuma in cateva zile un mic destin de care ei sunt… iresponsabili. De cele mai multe ori acesti oameni se indragostesc numai de senzatia de a fi indragostiti, nicidecum de omul de langa ei...
Dar tu, Gabi , carei categorii simti ca apartii?
Shakespeare- Cartea inchisa!