joi, 16 decembrie 2010

file rupte..alta pagina...

A inchis doar ochii fara sa stie ce face si a trait secundele si caldura ce o cuprinsese, fara sa stie sa reactioneze intr-un fel...era totul natural desi a fost mult prea scurt pentru o pustoaica obisnuita sa primeasca tot, nicidecum jumatati de masura. Insa era cam la fel ca tot ceea ce primise in ultima vreme din partea opusa si desi era construita "gurmanda" pustoaica, stia cum sa traiasca cu tot ceea ce era si secundele...de data asta pe acelea nu a reusit sa le constientizeze...

Este o seara linistita pentru ea....

De multe ori a simtit nevoia sa impartasesca ceea ce traieste fie el moment de exaltare fie o mahnire si isi imagina o figura fie ea si paterna in fata ochilor careia ii vorbea.Pentru ea inseamna ceva! Aproape totdeauna din partea celorlalti vedea o piedica fie justificata, fie creata de ea si nu le putea vorbi. Se gandea ca poate ei nu or sa intelega exact sensul, ca nu o sa le pese si o sa fie ceva superficial sau mai stiu eu ce. Scenarii.
Momenul prezent este diferit insa. Are cateva lucruri de spus.
Ar fi preferat sa poata sa le vorbesca cu o persoana reala, privindu-o in ochi si tinandu-o de mana, ar fi vrut sa poata sa se deschida mai mult in fata acesteia si ea la randul ei. Ar fi preferat sa dea unul altuia din trairile lor. Ar fi preferat sa fie ceva mai natural , ceva ce aluneca.
Ar fi preferat....ar fi....dar nu depinde doar de ea. Si daca nu exista aceea persoana, traieste in felul ei, lasand sa i se constientizeze prezenta, pentru ca mai apoi totul sa se creeze.

Vorbeste de o figura fie ea si paterna dar undeva existenta in umbra. Poate ca nu avea idee ce ofera chiar si de la distanta, o astfel de imagine la inceput, insa acum isi imagineaza acea persoana ca fiind una de la care poata sa cresca frumos, indiferent ca nu este o relatie in care comunica real sau/si des sau indiferent de caracterul ei care refuza ideea de model in viata, dar in acelasi timp ridica la rang superior ideea de evolutie. Acum ea este in faza cand se dezvolta si ii place sa creda ca are capacitatea sa alega langa ea oameni valorosi.
Si vorbeste de etape...etape ale vietii si valorizarea timpului.
Empiric, ca sa fac o analogie fortata, stie, simte si vede conexiunea cu imaginea parentala, material insa nu, iar ideea de intreg o are. Ce urmeaza?
Pasiune, caldura, zbucium, minute in care transpira gandind la celalat....toate astea le traieste simtind conexiunea. Le simte si nu le neaga, dar nici nu judeca daca ceilalti poate nu le simt.
Si....secretul valorii consta in asta. Asta este unul din principalele criterii pentru care imaginea parentala este valoroasa pentru ea. Ar fi ipocrita sa nu afirme ca asta ar intregii abandonarea ei in relatia "lor".
............................
Se simte in siguranta acum si-si spune:"De si-ar constientiza puterea...de si-ar constientiza puterea doar... Vreau sa cunosca mult mai multe insa pentru moment, ma opresc aici. Ii dau stafeta acum si ce desluseste o sa inteleg eu din ce va urma! Invat si ma hranesc din ceea ce este si privesc spre ziua aia in care o sa fim mult mai transparenti in comparatie cu ce este acum.
Imi este incredibil de drag si-mi is atat de dragi si pasii astia micuti si aproape invizibili pe care ii facem! "

PS: Pustoaica a rupt si aceasta fila....

Un comentariu:

Anonim spunea...

Plasarea locului...file rupte...alta pagina!"Frumoasa" zi aceasta zi!