vineri, 14 mai 2010

Facem diferenta care voce ne vorbeste?

Stim deja cu totii ca noi vedem numai 2% din realitate, restul procentelor de 98 este reprodus de atat de multi oameni incat isi pierde originalitatea, semificatia.
Ochii sunt primii care falsifica...
Ma intreb...cum ar fi sa simti doar si sa crezi!? Cum ar fi sa nu vezi?
Oamenii cu adevarat au adoptat un mod de viata schizofren. Atatea contradictii, atatea teorii, atata dependenta de lucruri temporare...si revin cu clisee (cateodata sunt atat de bune daca vin la momentul potrivit, cand chiar le simti si traiesti) : "Traieste ca si cum Hristos ar fi murit ieri, ar fi Inviat din morti azi si S-ar intoarce maine."
Cat de simpla si implinita ar fi fiecare zi atunci...
"Speranata insotita de o hotarare ferma si de eforturi constiente este intodeauna realizata...
Fii ASPIRANT. Aceasta stie ca tot ceea ce are si ceea ce i se petrece vine de la Dumnezeu. Comunicarea cu El este scopul esential al unui aspirant. Un aspirant Il pune pe Dumnezeu pe primul loc in viata lui.Acesta invata de la toate pentru ca el vede pe Dumneezu pretutindeni si descopera lectiile si invatatura Lui.Acesta nu doarme, nu este atipit si nici plictisit...doar fiind prost te poti plictisi...
Traieste prezentul...traieste fiecare clipa, fara sa-i dai un nume, este totul nou pentru tine AZI, in acest moment. Constientizeaza si cum pasesti, constientizeaza tot!"
Stim noi care voce ne vorbeste? Inchide-ti mintea, deschide-ti inima!

Niciun comentariu: